Spinning Bike Room by Voatt Design Studio

Voatt Design Studio Designs The Happy Hour Spinning Bike Room

VOATT Design Studio, the designer of the highlighted project Award Winning Happy Hour Spinning bike room explains, The Happy Hour is a spinning bike room with a capacity of 25 people. It is a traditional Taiwanese building structure with long and narrow space represents for the early ages as well as the obsolete. Breaking through the limitations, VOATT Design Studio uses circular mirrors to create infinite visual effects, extending the space by the reflection of mirrors and makes the confined space unlimited. The design is based on a new expression of space aesthetics and the creation of visual and auditory interaction. With all stimulations, users can enjoy various sensory experiences while cycling..

Spinning Bike Room by Voatt Design Studio Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=86397

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Designd - Best Designs homepage.

Design Awards

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/designd.org/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/designd.org/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h06/mnt/154583/domains/designd.org/html/article.php on line 280